Презентація другого альбому «Місія на небі» відомого франко-українського співака Поля Манандіза

Презентація другого альбому «Місія на небі» відомого франко-українського співака Поля Манандіза

Укрінформ
24 грудня, 10:00 - презентація другого патріотичного альбому «Місія на небі» відомого франко-українського співака Поля Манандіза

Організатор: Укрінформ. 

Спікери: Поль Манандіз – франко-український співак; Василь Шевченко – заступник голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України (2004-2010 роки), модератор.

Коротко. Другий патріотичний альбом «Місія на небі» франко-українського співака Поля Манандіза, присвячений Герою України  Василю Сліпаку. Пісні в альбомі представлені чотирма мовами.

Місія альбому – продемонструвати  українську національну ідею, показати світові велич української історії і культури. 

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV 

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Франко-український співак Поль Манандіз презентував патріотичний альбом «Місія на небі»

Франко-український співак Поль Манандіз презентував свій другий патріотичний альбом «Місія на небі».

Презентація відбулася в Укрінформі.

На створення альбому з такою назвою Поля Манандіза надихнула постать українського оперного співака, соліста Паризької національної опери Василя Сліпака, якого він знав особисто і який загинув, захищаючи Україну на Донбасі.

«Василь був людиною великої внутрішньої сили і видатним оперним співаком. Такий талант народжується раз на 25 років. І для мене він є той, хто дає зрозуміти і розкриває суть слів «Слава Україні!». Мене захоплює ця людина, яку я знаю по опері в Парижі і якого я потім бачу з автоматом у руках, який просто пішов захищати Україну і віддав за неї своє життя. Це велика людина і це точно героїзм! Я дуже давно хотів зробити альбом про героїв, про людей, які віддали життя за свою свободу, територію, культуру, мову, ідею – за все, щоб була Україна. І крім Василя Сліпака я знаю тут багато таких людей. І це мій біль, бо я люблю Україну», - сказав Манандіз.

Українські пісні в альбомі, присвяченому Сліпаку, представлені чотирма мовами – українською, французькою, італійською та англійською. Місія альбому – продемонструвати українську національну ідею, показати світу велич української історії і культури.

Як повідомлялося, Поль Манандіз (Paul Manandise) - франко-український співак, який уже 5 років живе в Україні. Пісні виконує французькою, англійською та українською мовами. Свій перший патріотичний та повністю український альбом «Мій рай» випустив 2018 року і здійснив з ним тур Західною Україною.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-