Екодія презентує найкращі фотоісторії про життя в українському селі (ART HUB)

Екодія презентує найкращі фотоісторії про життя в українському селі (ART HUB)

Укрінформ

15 січня о 12:00  Екодія оголосить переможців фотоконкурсу “Листівка з села 2018” і відкриє однойменну фотовиставку (ART HUB).

Учасники: Анна Даниляк – проектна координаторка зі сталого сільського розвитку в “Екодії”, членкиня журі; Анастасія Телікова –  представниця журі фотоконкурсу, фотограф фестивалів Docudays UA, ГОГОЛЬФЕСТ, для гуртів “Дахабраха”, Dakh Daughters; Діно Зулумович – член журі, історик і культуролог із Боснії і Герцеговини; Роман Корінець - представник офісу підтримки реформ Міністерства аграрної політики та продовольства, національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб; фіналісти та переможці фотоконкурсу.

Коротко. "Екодія" запрошує журналістів і лідерів думок ознайомитися через призму фотографії з історіями про #справжнє_село, його трансформацію, виклики та сталі практики, а також обговорити кроки для комплексного вирішення проблем розвитку сільської місцевості в Україні.

Фотоконкурс і виставка проводиться ГО “Екодія” у партнерстві з освітнім проектом “Зелена Школа” та німецькою фундацією DRA e.V., за фінансової підтримки Фонду Манфреда Хамзена та Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Довідково. Мета фотоконкурсу: привернути увагу до тенденцій розвитку сільської місцевості з її традиційним устроєм життя, негативних екологічних та соціальних явищ, а також  альтернатив – сімейних, малих ферм та ініціатив місцевих громад, що сприяють сталому розвитку, економічному добробуту, самореалізації людей і безпечному довкіллю.

Протягом вересня-грудня 2018 року "Екодія" отримала більше 350 фотографій від більш ніж 100 учасників. Журі обрало 20 найкращих світлин, які увійшли до експозиції виставки “Листівка з села”. Категорій для участі у конкурсі було три:

Моя маленька ферма: розповіді про малі фермерські господарства.

Канікули у бабусі: світлини з історіями про відпочинок і працю у селі

Мій сусід - промисловий гігант: фото-історії про екологічні та соціальні  виклики з якими стикається сільська місцевість через діяльність великих корпорацій.

Більше деталей про фотоконкурс тут: https://ecoaction.org.ua/diyalnist/agriculture

Реєстрація для участі у заході обов'язкова: bit.ly/2SLYEJA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-