28-ма Міжнародна виставка органічних харчових продуктів БіоФах

28-ма Міжнародна виставка органічних харчових продуктів БіоФах

Укрінформ
22 лютого о 14.00 відбулася прес-конференція на тему: "БіоФах 2017»: міжнародне визнання українського фермера". (Зала 1)

Організатори: організатори Національного павільйону України на БіоФах - ТОВ "КьюС", ТОВ "Органік Стандарт", МБО Інформаційний центр "Зелене досьє".

Учасники: Ольга Трофімцева - заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції; Віктор Шуткевич - заступник директора Швейцарського бюро співробітництва в Україні; Катерина Шор - менеджер проектів Інформаційного центру «Зелене досьє»; Ксенія Гладченко - директор консультаційного органу «КьюС»; Сергій Галашевський - директор органу сертифікації «Органік Стандарт»; Сергій Огородник - директор з розвитку СОК "Київський"; Андрій Ніколаюк - комерційний директор ПрАТ «ЕтноПродукт»; Андре Піллінг - керівник німецько-українського проекту співробітництва «Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках Повної та Всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю (ПВУВТ) між ЄС та Україною», Німеччина; Наталія Прокопчук - менеджер проекту, FiBL, швейцарсько-український проект «Розвиток органічного ринку в Україні».

Довідково: БіоФах (BioFach) - найбільша міжнародна виставка органічних харчових продуктів (www.biofach.de/en), яка щороку проходить у виставковому центрі м. Нюрнберг (Німеччина). Вже вчетверте на ній було представлено Національний павільйон України.

Підсумкові матеріали:

Мінагрополітики вважає недостатнім державний контроль за якістю органічної продукції

В Україні потрібно посилити контроль за якістю органічної продукції та розробити систему державного регулювання органічного ринку.

Про це заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева під час прес-конференції "БіоФах 2017: міжнародне визнання українського фермера" в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

"Я буду ініціювати з боку міністерства (аграрної політики - авт.) більш активну роботу державного контролю, формування державної системи регулювання органічного ринку", - повідомила Ольга Трофімцева.

Вона підкреслила, що це не означає припинення дерегуляції в аграрному секторі. Але для України є важливим підтримувати репутацію виробника якісної органічної продукції. Для цього необхідно мати в державі чітку систему регулювання органічного ринку.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-