Спроби Росії підірвати допомогу Україні призвели до зворотнього - постпредка США при НАТО

Спроби Росії підірвати допомогу Україні призвели до зворотнього - постпредка США при НАТО

Укрінформ
Зловмисні зусилля російських спецслужб у Європі, спрямовані на підрив потоку допомоги Україні, виявилися провальними, адже підтримка з боку Заходу лише посилюється.

Про це заявила в середу під час онлайн-брифінгу постійна представниця США при НАТО посол Джуліан Сміт, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, що вони (росіяни – ред.) намагаються зробити все можливе, щоб уповільнити або зірвати надходження допомоги в Україну, аби поставити під сумнів підтримку Заходу, політичну підтримку, допомогу у сфері безпеки народу України. Я можу запевнити вас, що ця тактика не приносить успіху», - наголосила Сміт.

Ба більше, за її словами, впродовж останніх тижнів серед союзників подвоїлися зусилля щодо забезпечення додаткової підтримки України.

Читайте також: НАТО одночасно посилює захист союзників на сході та зміцнює ППО України - посол США

Як повідомляв Укрінформ, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у вівторок заявив, що російська розвідка посилила активність та гібридні дії у країнах НАТО з метою підриву здатності країн-членів Альянсу надавати підтримку Україні.

У цьому ж зв’язку Польща вводить обмеження для пересування російських дипломатів по території країни, які стосуватимуться усіх, крім посла.

Фото: NATO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-