Стефанчук обговорив із президентом Фінляндії питання посилення санкцій проти РФ

Стефанчук обговорив із президентом Фінляндії питання посилення санкцій проти РФ

Фото
Укрінформ
​​Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчк обговорив з президентом Фінляндії Александром Стуббом та спікером парламенту Фінляндії Юссі Халла-Ахо питання посилення санкцій проти РФ.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук повідомив у Фейсбуці.

За словами очільника ВР, “підписання амбітної, всеосяжної й стратегічної Угоди про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку чітко демонструє, що Фінляндія є особливим партнером і надійним союзником України”.

Також Стефанчук “подякував за всю надану Фінляндією підтримку Україні та оголошення 23-го пакету оборонної допомоги”. 

“Це для нас вкрай важливо. Важливо, що Фінляндія готова у довгостроковій перспективі надавати фінансову, гуманітарну й оборонну допомогу”, - підкреслив голова ВР.

Стефанчук поінформував, що “окрім військової підтримки України, порушив питання посилення санкцій проти РФ і важливості запровадження більш жорстких кроків для політичної та економічної ізоляції РФ.

Голова ВР подякував за тверду підтримку з боку Фінляндії на шляху України до членства в ЄС. Він додав, що дуже розраховує і на підтримку членства України у НАТО.

Читайте також: Президент Фінляндії про удари по російських об'єктах: Росія розуміє лише силу

Як повідомляв Укрінформ, Президент Фінляндії Александер Стубб вперше прибув до Києва, де зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським. Глави держав підписали двосторонню безпекову угоду між країнами.

Фото: Facebook / Ruslan Stefanchuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-