Білий дім наполягає на просуванні законопроєкту з допомогою Україні на $60 мільярдів

Білий дім наполягає на просуванні законопроєкту з допомогою Україні на $60 мільярдів

Укрінформ
Проєкт закону з додатковим фінансуванням потреб нацбезпеки США, який містить понад $60 млрд допомоги Україні, найкраще відповідає оборонним потребам українців, а також іншим викликам безпеці по всьому світу.

Так прокоментував радник Білого дому Джон Кірбі повідомлення про те, що республіканці готують інший законопроєкт з допомогою Україні, який суттєво відрізнятиметься від сенатської версії.

«Ми вважаємо, що законопроєкт з додатковим фінансуванням, ухвалений Сенатом, найкращим чином відповідатиме нашому твердому бажанню підтримувати Україну, оборонним потребам України, а також оборонним потребам Ізраїлю та іншим викликам у сфері безпеки по всьому світу», - зазначив Кірбі.

У цьому зв’язку представник Білого дому вкотре закликав спікера-республіканця Майка Джонсона винести сенатську версію законопроєкту на розгляд та провести голосування по ньому.

Читайте також: США не бачать ознак, що Росія готується застосувати ядерну зброю - Білий дім

«І ми знаємо, що він (документ – ред.) матиме потужну двопартійну підтримку, якщо буде винесений на голосування», - зауважив представник адміністрації президента Байдена.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією The Hill, спікер Палати представників Майк Джонсон у спілкуванні з сенаторами-республіканцями сказав, що палата підготує свій проєкт для підтримки України. Водночас, він підкреслив, що ця версія матиме кардинально інший вигляд, аніж законопроєкт, раніше схвалений Сенатом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-