У гарантіях безпеки зі США зʼявилася дуже серйозна конкретика щодо грошей - Зеленський

У гарантіях безпеки зі США зʼявилася дуже серйозна конкретика щодо грошей - Зеленський

Укрінформ
Безпекова угода України зі Сполученими Штатами Америки матиме конкретику щодо виділення коштів, на чому наполягав Київ на фоні викликів для США.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на пресконференції на форумі «Україна. Рік 2024», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У нас є деякі кроки – це гарантії безпеки. Там зʼявилася дуже серйозна конкретика щодо грошей. Ми не просто так наполягали на цій конкретиці, тому що бачимо виклики в Сполучених Штатах. Але розраховую на те, що США залишаться лідерами демократії у світі», – сказав глава держави.

Читайте також: Безпекові угоди не стануть черговим Будапештським меморандумом - Єрмак

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого проходить форум «Україна. Рік 2024». Основні його теми — досягнення українських цілей у війні, розвиток Сил оборони й безпеки, робота оборонно-промислового комплексу, забезпечення економічного зростання та інтеграції України до світових ринків, реалізація Української формули миру, гарантії безпеки для України.

Посол США в Україні запевняла, що угода про співпрацю у сфері безпеки між Сполученими Штатами та Україною наразі все ще опрацьовується, вона покликана забезпечити оборону України до того моменту, як вона приєднається до НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-