Мюнхенська конференція: Єрмак обговорив важливість запрошення України до НАТО на саміті у Вашингтоні

Мюнхенська конференція: Єрмак обговорив важливість запрошення України до НАТО на саміті у Вашингтоні

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив із членами Міжнародної робочої групи з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України важливість запрошення України до НАТО на саміті у Вашингтоні в 2024 році.

Як передає Укрінформ, про це Єрмак повідомив у Телеграмі.

Керівник ОП поінформував, що «на полях Мюнхенської конференції з питань безпеки відбулася зустріч Міжнародної робочої групи з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України».

«Разом з колишньою держсекретаркою США Гіларі Клінтон, експрем‘єр-міністром Швеції Карлом Більдтом, співголовою німецької партії «Союз 90 – Зелені» Омідом Нуріпуром, колишнім спеціальним представником США в Україні Куртом Волкером, а також колишнім генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном, з яким ми є співголовами цієї групи, говорили про важливість запрошення України до НАТО на саміті у Вашингтоні в 2024 році та майбутнє членство нашої держави в Альянсі», - зазначив Єрмак.

Читайте також: Зеленський заявив у Мюнхені, що Україна заслуговує на вступ у НАТО

«Працюємо над важливою місією для нашої країни», - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив під час Мюнхенської безпекової конференції заявив, що Україна заслуговує на вступ до Північноатлантичного альянсу.

Ювілейний саміт НАТО відбудеться у столиці США з 9 по 11 липня. Радник з національної безпеки Сполучених Штатів Джейк Салліван наголошував, що одним із головних його питань буде продовження підтримки України у її боротьбі проти російської агресії.

Фото: Андрій Єрмак / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-