Єрмак обговорив з Салліваном ситуацію на фронті та нагальні потреби ЗСУ

Єрмак обговорив з Салліваном ситуацію на фронті та нагальні потреби ЗСУ

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном, під час якої обговорили поточну ситуацію на фронті та нагальні потреби Сил оборони України.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

Як зазначається, Єрмак поінформував співрозмовника про поточну ситуацію на фронті та нагальні потреби Сил оборони України. Особливо він наголосив на необхідності подальшого посилення наших систем ППО, адже Росія продовжує завдавати терористичних ударів ракетами та дронами по українських містах та кричній інфраструктурі.

Керівник ОП також висловив вдячність Сенату США за схвалення довгоочікуваного рішення щодо продовження підтримки України. Він висловив сподівання, що Палата представників Конгресу США також підтримає голосуванням надання підтримки Україні, чим укотре продемонструє світове лідерство Америки в захисті свободи та демократії.

Читайте також: Салліван про підтримку України: Ставки й ціна за бездіяльність підвищуються щодня

Єрмак також подякував обом палатам Конгресу, адміністрації Президента Джозефа Байдена та всім американцям, хто підтримує українців у боротьбі за незалежність проти несправедливої агресії Росії.

Як повідомлялося, Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликав Конгрес США ухвалити рішення щодо продовження підтримки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-