Єрмак обговорив з експослом США Тейлором безпекову ситуацію в Україні

Єрмак обговорив з експослом США Тейлором безпекову ситуацію в Україні

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з експослом США в Україні, віцепрезидентом із питань Європи та Росії в Інституті миру Вільямом Тейлором та обговорив безпекову ситуацію в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ОПУ.

«Андрій Єрмак подякував Вільяму Тейлору за підтримку України як у публічних виступах, на різних майданчиках, так і в межах діяльності Інституту миру. Співрозмовники обговорили безпекову ситуацію в Україні, зокрема нещодавні ракетні удари Росії по українських містах, перебіг бойових дій на фронті та необхідну нашій країні допомогу від держав-партнерів», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Єрмак докладно поінформував Тейлора про зусилля, яких Україна докладає задля імплементації Формули миру, запропонованої Президентом Володимиром Зеленським. Зокрема, він розповів про результати четвертої зустрічі на рівні радників із питань національної безпеки та зовнішньополітичних радників лідерів країн у Давосі, за результатами якої Швейцарія оголосила про підготовку Глобального саміту миру. Участь у ньому готові взяти представники вже 60 країн.

Читайте також: Єрмак провів розмову з радником Сунака - про що говорили

Своєю чергою Вільям Тейлор поділився власним баченням щодо Української формули миру та запропонував низку цікавих рішень щодо її реалізації.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Президент Володимир Зеленський обговорив із президенткою Словенії Наташею Пірц Мусар співпрацю двох країн в межах Української формули миру.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-