Сунак подарував Раді прапор Сполученого Королівства, підписаний усіма членами уряду Британії

Сунак подарував Раді прапор Сполученого Королівства, підписаний усіма членами уряду Британії

Укрінформ
Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак подарував українському парламенту прапор Сполученого Королівства, підписаний усіма членами британського уряду.

Як повідомляє Укрінформ, Сунак передав прапор Голові Верховної Ради Руслану Стефанчуку після виступу перед народними депутатами.

Він нагадав, що у перші дні вторгнення Росії в Україну, коли російські бомби падали на Київ, Президент Зеленський, стоячи перед Будинком з химерами, надіслав світові «просте сміливе послання»: «Ми тут». 

«Сьогодні світ запитує, чи захитаються ваші союзники, чи ослабне наша рішучість, чи похитнеться наша віра у ваш успіх. Моя відповідь така сама: «Ми тут». І як символ нашого незламного альянсу я приніс вам сьогодні прапор Сполученого Королівства, підписаний усім урядом нашої країни, щоб він стояв тут до дня вашої перемоги і після цього як знак світові, що ми тут і що ми завжди будемо з вами», - сказав Сунак.

Читайте також: Сунак виступив у Верховній Раді

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський і Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак, який прибув у п’ятницю з візитом до Києва, провели переговори і підписали угоду про співробітництво у сфері безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-