Сунак виступив у Верховній Раді

Сунак виступив у Верховній Раді

Фото, відео
Укрінформ
Премʼєр-міністр Великої Британії та Північної Ірландії Ріші Сунак виступив у Верховній Раді, голова парламенту Руслан Стефанчук назвав цю промову історичною.

Як передає Укрінформ, відповідний допис опублікований на сторінці глави українського парламенту у Фейсбуці.

“Історичний момент. Історичний виступ у стінах Українського парламенту Премʼєр-міністра Великої Британії та Північної Ірландії Ріші Сунака”, - зазначив Стефанчук.

Він подякував “за важливі меседжі, які сьогодні почули з трибуни” та процитував кілька з них на своїй сторінці.

Зокрема, Стефанчук виокремив слова Премʼєр-міністра Великої Британії та Північної Ірландії про те, що "Україна не здасться, й Сполучене Королівство ніколи не відступить”.

Сунак виступив у Верховній Раді / Фото: Верховна Рада України

Також Голова ВР процитував слова Сунака про військову допомогу Україні за останні два роки на 2,3 мільярда фунтів стерлінгів та новий оборонний пакет допомоги вартістю 2,5 мільярда фунтів стерлінгів, який “включатиме більше засобів протиповітряної оборони, більше протитанкового озброєння, більше ракет дальнього радіусу дії, тисячі набоїв та артилерійських снарядів і навчання для тисяч солдатів”.

Джерело: ОП
Читайте також: Зеленський і Сунак провели переговори та підписали угоду у сфері безпеки

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський і Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак, який прибув у п’ятницю з візитом до Києва, провели переговори і підписали угоду про співробітництво у сфері безпеки.

Сунак оголосив у Києві про 2,5 млрд фунтів військової допомоги Україні, зокрема, 200 млн фунтів – на виробництво дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-