НАТО підтвердить непохитну підтримку України на зустрічах у Брюсселі - Держдеп

НАТО підтвердить непохитну підтримку України на зустрічах у Брюсселі - Держдеп

Укрінформ
Зустрічі глав дипломатичних відомств країн НАТО у Брюсселі, а також засідання Ради НАТО – Україна цього тижня, в яких візьме участь держсекретар США Ентоні Блінкен, підтвердять міцну відданість Альянсу подальшій підтримці України.

Про це заявив заступник глави Держдепартаменту в питаннях Європи і Євразії Джеймс О’Браєн, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Це буде перше засідання Ради НАТО – Україна на рівні міністрів закордонних справ. І на цій сесії вони матимуть можливість підтвердити непохитну відданість Альянсу Україні», - сказав представник Держдепу.

Він зазначив, що зустрічі в такому форматі є майданчиком для консультацій між членами НАТО й Україною, тож наступне засідання на рівні глав зовнішньополітичних відомств є «дуже важливим кроком».

Читайте також: Дмитро Кулеба на два дні їде до Брюсселя

«Це частина процесу пошуку (Україною – ред.) свого місця в Альянсі», - зауважив О’Браєн, додавши, що членство в НАТО – це майбутнє України.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок держсекретар США Ентоні Блінкен вирушає з візитом до Брюсселя, де візьме участь у міністерській зустрічі НАТО. 29 листопада планується засідання Ради НАТО - Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-