Зеленський: На мене ніхто не тисне, щоб Україна сіла за стіл переговорів із Росією

Зеленський: На мене ніхто не тисне, щоб Україна сіла за стіл переговорів із Росією

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що на нього ніхто не тисне з лідерів Євросоюзу чи Сполучених Штатів Америки, щоб Україна сіла за стіл переговорів із Росією.

Це про він сказав на спільній зустрічі з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн під час спілкування зі ЗМІ в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформ.

“Я не знаю, хто це публікує. Я не знаю, для чого це робиться. У мене дуже неприємне відчуття, що навіть ми, українці, в медіа також підтримуємо цю тематику. Я здивований цим”, - сказав Зеленський відповідаючи на запитання журналіста про імовірний тиск європейських та американських лідерів щодо початку переговорів з Росією, як про це пишуть деякі ЗМІ.

Зеленський наголосив, що йому невідомо, хто поширює таку інформацію і навіщо.

Відео: ОП

“Я не знаю, хто це робить. Але я, як людина, на якій ця відповідальність є і повноваження щодо тих чи інших перемовин, я вам відповім дуже відверто. Всі знають - моє відношення співпадає з відношенням українського суспільства і тому ніхто не тисне на мене сьогодні. Спочатку все це було. З початку війни, і до війни все це було. На сьогодні ніхто не тисне з лідерів ЄС, Сполучених Штатів тощо, серед наших партнерів, щоб ми зараз сіли з Росією розмовляли і щось їй віддавали. Не буде такого”, - наголосив Президент.

Читайте також: Не маємо права опускати руки: Зеленський каже, що ситуація на фронті не патова

Як повідомлялося, деякі ЗМІ повідомили, що представники США і Євросоюзу почали обговорювати з Україною можливі мирні переговори з Росією для припинення війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-