Подоляк: Немає жодних можливостей для переговорів і компромісів з Путіним

Подоляк: Немає жодних можливостей для переговорів і компромісів з Путіним

Укрінформ
Слід усвідомити, що немає жодних можливостей для компромісів і переговорів із президентом Росії Путіним, оскільки це зробить умисні воєнні злочини легітимним інструментом глобальної політики.

Як передає Укрінформ, про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк написав у Телеграмі.

“Війна так війна” – прямо й недвозначно заявляє Путін, остаточно переставши маскувати свої цілі... Тим самим публічно фіксує безумовний мотив злочину: Росія масштабно вторглася на територію України з метою масових убивств, тотальних руйнувань, захоплення територій”, - зауважив Подоляк.

За словами радника керівника ОП, “цього достатньо, щоб усвідомити: немає жодних можливостей для “компромісів”, “переговорів”. Інакше це робить навмисні воєнні злочини легітимним і дієвим інструментом глобальної політики”.

Читайте також: Подоляк назвав привід для оптимізму у війні з Росією

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук наголосив під час виступу на міжнародній конференції Crimea Global. Understanding Ukraine through the south, що наша держава не починатиме переговори з РФ, поки війська агресора залишатимуться на українській міжнародно визнаній території, адже Кремль перетворює на зброю все, що можна використати для тиску

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-