Роботу Конгресу місцевих і регіональних влад варто розширити - Президент

Роботу Конгресу місцевих і регіональних влад варто розширити - Президент

Укрінформ
Роботу Конгресу місцевих і регіональних влад потрібно розширити на більший спектр питань - зокрема, щодо соціальної сфери і звʼязку.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму зверненні, передає кореспондент Укрінформу.

Зеленський поінформував, що провів підсумкову нараду щодо роботи Конгресу місцевих та регіональних влад України в цьому році.

Відео: ОП

"Це важливий і результативний майданчик прямої комунікації з громадами та розв'язання нагальних питань, які є в регіонах, взаємодії місцевої влади з усіма структурами центральної влади, з урядом, а також Верховною Радою. Але роботу Конгресу варто розширити і на більший спектр питань – і щодо соціальної сфери, і щодо звʼязку, і щодо створення робочих місць, і щодо багатьох-багатьох інших речей, які важливі людям по всій країні", - сказав він.

Президент подякував усім, хто активно працює в рамках Конгресу, зокрема, і над питаннями відновлення та підготовки до зими.

Читайте також: Президія Конгресу місцевих та регіональних влад обговорила проблеми Сумщини і Чернігівщини

Як повідомлялося, 16 жовтня під головуванням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака і за участю спеціальної представниці США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер відбулося розширене засідання президії Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові щодо питань Київщини.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-