Білий дім: Відвернутися від подальшої підтримки України було б великою помилкою

Білий дім: Відвернутися від подальшої підтримки України було б великою помилкою

Укрінформ
В адміністрації президента США вважають, що відмова від продовження масштабної допомоги Україні, яка протистоїть російській агресії, була б великою помилкою.

Про це заявила на брифінгу у Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Для нас було б великою помилкою відвернутися (від допомоги Україні – ред.), від того, що хоробрий народ України робить щодня впродовж понад року», - сказала речниця президента США, пославшись на заяви Байдена.

Тому, за її словами, серед політичного істеблішменту Сполучених Штатів продовжують діяти широкі зобов’язання щодо підтримки України.

Читайте також: Штати вже спланували пакети військової підтримки Україні на два тижні наперед

«Ми спостерігаємо це як у Палаті представників, так і в Сенаті, як з боку республіканців, так і демократів», - указала Жан-П’єр.

Вона наголосила: президент Байден вважає, що в цьому питанні нічого не змінилося, така підтримка існує, і її потрібно продовжувати.

Читайте також: Допомога Україні: Білий дім впевнений у двопартійній підтримці

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Джо Байден провів телефонні переговори з лідерами інших країн щодо координації спільних зусиль на продовження підтримки України. Розмова відбулася на тлі виникнення розбіжностей у Конгресі США стосовно ухвалення нового пакета масштабної допомоги Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-