Російська опозиція повинна робити відповідні кроки для змін у своїй державі - Зеленський

Російська опозиція повинна робити відповідні кроки для змін у своїй державі - Зеленський

Укрінформ
Російські опозиціонери режиму Путіна повинні робити відповідні кроки, якщо вони хочуть, щоб у них у державі щось дійсно змінилося.

Таку думку висловив Володимир Зеленський в інтерв’ю Sky TG24, передає Укрінформ.

«Дуже складно сьогодні відправляти якісь меседжі Російській Федерації. Мені здається, що ті люди, які знаходяться на території Росії, вони не хочуть нічого чути. Їм легше так жити», - сказав він.

В інакшому випадку, на думку Зеленського, громадяни РФ мали б виходити на мітинги. «При владі сьогодні керівник держави Росії, якого можна було переобирати і проти якого люди повинні були боротися, якби вони підтримували свободу, права людини», - додав Президент.

Водночас він зауважив, що опозиційні російські сили, які борються з тиранією Путіна, «повинні цим шляхом іти й далі».

Читайте також: Апеляційний суд у РФ залишив вирок Навальному - 19 років «за екстремізм»

«Україна повинна витіснити ворога, Європа повинна підтримувати Україну, підтримувати українські цінності, бо це є спільні цінності та спільні загрози. А опозиція в Росії повинна робити відповідні кроки, якщо вони хочуть, аби у них у державі дійсно щось змінилось», - акцентував Президент України.

Як повідомляв Укрінформ, на думку Володимира Зеленського, у дипломатичному відношенні Росія від самого початку програла війну, яку розв'язала проти України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-