Стефанчук розповів, де живуть і навчаються його діти

Стефанчук розповів, де живуть і навчаються його діти

Укрінформ
Повнолітні донька і син Руслана Стефанчука після початку повномасштабного вторгнення РФ залишаються у Києві.

Про це Голова Верховної Ради розповів в  інтерв’ю Радіо Свобода, передає Укрінформ.

«Вони - тут, в Україні, а не ховаються ніде в інших країнах. Знову ж таки, на відміну від дуже багатьох дітей інших політичних сил. І вони тут разом зі мною. А для них це важливо. І для мене це важливо», - сказав спікер парламенту.

За словами Стефанчука, його синові 18 років, він навчається у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Читайте також: Стефанчук вважає, що в Раді зараз немає 226 голосів для заборони діяльності УПЦ МП

Донька спікера навчалася у Віденському університеті, але після початку повномасштабного вторгнення РФ вирішила залишитися в Україні.

«24 лютого вона сказала: «Тату, в такий складний для країни час я не можу повернутися на навчання». І перевелася в Київський університет. Теж навчається в Київському університеті. Я тоді сказав їй: «Як батько не можу тебе зрозуміти, тому що я знаю, скільки ти витратила для того, щоб туди вступити (ви знаєте, що туди вступити по домовленості неможливо), але як громадянин я пишаюся тобою», - розповів Стефанчук.

Читайте також: Стефанчук назвав імена депутатів-прогульників

Як повідомлялося, Стефанчук заявив, що Державний Прапор України обовʼязково повернеться на тимчасово захоплені росіянами території, адже саме за це бʼється самовідданий і хоробрий український народ.

Фото: Руслан Стефанчук, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-