Зеленський закликав світ боротися з російською дезінформацією

Зеленський закликав світ боротися з російською дезінформацією

Укрінформ
Російська Федерація вкладає великі гроші й веде потужну дезінформаційну діяльність, аби розділити єдність цивілізованого світу у справі підтримки України.

Про це сказав Володимир Зеленський під час спільної з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо пресконференції, відповідаючи на запитання власного кореспондента Укрінформу.

«Що стосується допомоги Україні, ми працюємо з усіма державами. Я розумію, що Росія дезінформаційно, своїми наративами працює всюди абсолютно - працює із суспільствами, окремо з політиками, з державними інституціями, з різними партіями тощо - працює дуже потужно, вкладаючи мільярди, щоб розділити Європу, розділити США, розділити світ», - підкреслив Президент.

За словами Зеленського, з такими діями РФ боротися дуже складно, тому він закликав, зокрема журналістів, допомагати нівелювати цей вплив, не допустити поділу єдності цивілізовано світу.

Читайте також: Зеленський у парламенті Канади: Те, що робить Росія в Україні – це геноцид

«Ми не можемо допустити, щоб Росія розділила думки у світі. Якщо буде розділення думки, розділення об’єднання потужного, яке на початку війни нам вдалося створити, тоді допомоги Україні може не бути, це факт», - заявив глава держави.

Як повідомлялося, українська делегація на чолі з Президентом Володимиром Зеленським напередодні прибула з візитом у Канаду, до цього відбувся візит у США.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-