Комітет Ради рекомендує ухвалити зміни до Бюджетного кодексу щодо підтримки ОПК - Мельничук

Комітет Ради рекомендує ухвалити зміни до Бюджетного кодексу щодо підтримки ОПК - Мельничук

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань бюджету рекомендує ухвалити урядовий законопроєкт про внесення змін до Бюджетного кодексу, спрямованих на підтримку обороноспроможності держави та розвитку ОПК.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"Комітет Верховної Ради України з питань бюджету рекомендував Верховній Раді України прийняти за основу і в цілому урядовий проєкт закону про внесення змін до розділу VI Бюджетного кодексу України щодо забезпечення підтримки обороноздатності держави та розвитку оборонно-промислового комплексу України, реєстр. № 10037 від 12.09.2023 року", - написав Мельничук. 

Читайте також: На розвиток ОПК у проєкті бюджету передбачені ₴55,8 мільярда

Він уточнив, що запропоновані зміни передбачають зарахування у 2024 році до загального фонду держбюджету надходжень, які є джерелами формування Державного дорожнього фонду. Також уточнюються порядок і напрямки спрямування у період дії воєнного стану бюджетних коштів з місцевих бюджетів.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів у проєкті Державного бюджету на 2024 рік заклав лише необхідні для підтримки економіки видатки розвитку. Зокрема, фінансування Дорожнього фонду передбачене на мінімальному рівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-