Україна пропонує демократію, а Росія - тиранію: глава МЗС Британії назвав відмінність двох країн

Україна пропонує демократію, а Росія - тиранію: глава МЗС Британії назвав відмінність двох країн

Укрінформ
Тиранія й зневага до прав людини, які пропагує Росія, кардинально протилежні демократії та верховенству права, що пропонує Україна.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, таку думку висловив міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі під час виступу на третьому Міжнародному саміті Кримської платформи.

“Моральний контраст між Києвом та Кремлем разючий. Україна пропонує демократію, а Росія - тиранію. Україна намагається захистити права людини, Росія - зневажає їх”, - сказав Клеверлі.

Він наголосив, що Велика Британія обов’язково притягне до відповідальності порушників прав людини у Криму й особисто Путіна. “Не сумнівайтеся, що Об’єднане королівство та міжнародна спільнота ніколи не визнають незаконну анексію Росією Криму або будь-якої іншої українські території. Ми підтримуватимемо вас так довго, скільки буде треба”, - зазначив міністр.

Читайте також: Британія виділить €225 мільйонів на ядерну безпеку України

Як повідомлялося, у Києві проходить третій Міжнародний саміт Кримської платформи, присвячений баченню України щодо майбутнього тимчасово окупованого Криму і питанням безпеки у Чорноморському регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-