Зеленський на Кримській платформі: Ми не міняємо свої території на членство у будь-якому союзі

Зеленський на Кримській платформі: Ми не міняємо свої території на членство у будь-якому союзі

Відео
Укрінформ
Позиція України є незмінною щодо повернення своїх територій, які окупувала Росія, тому наша держава не планує міняти свої землі на членство у будь-якому союзі.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав на пресконференції за результатами третього саміту Міжнародної Кримської платформи «Безпека сьогодні – процвітання завтра», передає Укрінформ.

«У мене однозначна позиція, і вона саме про те, що Крим є Україною. Ми боремося за це, за всі інші тимчасово окуповані українські території. Ми не міняємо наші території на будь-яке членство у будь-кому союзі», - сказав Зеленський.

За його словами, при цьому підтримка міжнародних партнерів для України є надзвичайно важливою, бо без них країні буде складно. «Прям дуже складно, бо постійно не вистачає зброї, постійно не вистачає снарядів, постійно бракує артилерії. Не буду вдаватися у деталі що, де, у якому напрямку, не будемо годувати інформаційно Російську Федерацію», - додав глава держави.

Читайте також: Зеленський: Україна не торгує територіями, Крим буде деокупований

Зеленський підкреслив, що нині воїни б'ються, на полі бою захищають Батьківщину, а також ведеться інша робота: дипломати працюють із міжнародними партнерами, енергетики ведуть підготовку до опалювального сезону.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент Володимир Зеленський провів нараду щодо політики повернення Криму та відзначив, що кожна деталь деокупації Криму має бути наповнена конкретним змістом.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-