Резніков прокоментував чутки про відставку: Піду, коли не вистачить сил та почуття гумору

Резніков прокоментував чутки про відставку: Піду, коли не вистачить сил та почуття гумору

Укрінформ
Олексій Резніков прокоментував чутки про свою відставку з посади міністра оборони та нібито призначення послом у Великій Британії.

Про це він сказав в інтерв'ю 24 каналу, передає Укрінформ.

"Коли ми з президентом в серпні 2021 року обговорювали його пропозицію (щодо посади – ред.), він знав, що це не було моєю мрією. Ми одразу обговорили, що це – тимчасова історія для мене. Я не є людиною, яка хоче бути чиновником все своє життя. В мене немає політичних амбіцій. Він знає про мої плани та бажання читати лекції та займатись приватною практикою", – розповів міністр оборони.

Він нагадав, що рішення про призначення та звільнення міністра оборони приймає глава держави.

Водночас Резніков додав, що звільнитися може й сам, якщо "вже не буде сил та почуття гумору сміятись над людьми", які бажають його відставки.

Читайте також: Оператори FPV-дронів і команда проєкту «ОЧІ» отримали нагороди від Резнікова

Стосовно "пропозиції" посади посла у Великій Британії, він зауважив - не певний, що погодився б.

"Тут не питання "куди?", а питання "щоб що?". Я – людина проєкту, от якщо є завдання – то виконаю його. Просто так отримати якусь посаду мені не цікаво, тому що ти все одно залишаєшся на публічній службі. А це – дуже невдячна історія, ти отримуєш тільки "на горіхи", – зазначив Резніков.

Читайте також: Резніков прогнозує, що влітку наступного року Україну зможуть прийняти до НАТО

Як повідомлялося на початку серпня один з народних депутатів повідомив, що у Верховній Раді обговорюють можливу ротацію міністра оборони. Зокрема, йшлося про те, що Резнікова можуть призначити послом у Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-