Оператори FPV-дронів і команда проєкту «ОЧІ» отримали нагороди від Резнікова

Оператори FPV-дронів і команда проєкту «ОЧІ» отримали нагороди від Резнікова

Відео
Укрінформ
Нагородами від міністра оборони Олексія Резнікова відзначили операторів і команди FPV-дронів та команду проєкту “ОЧІ”

Як передає Укрінформ, про це Міністерство оборони повідомляє в Телеграмі.

Як зауважив Резніков, “ми всі усвідомлюємо, що нинішня війна – це війна технологій. Війна мізків. І ви – найкращий приклад того, як Україна прогресує. Те, що ви робите з самого початку повномасштабного вторгнення - це колосальна майстерність”.

“У нас у повітрі більше тисячі операторів різних типів дронів від маленьких простих до великих серйозних. Постійне спостереження, розвідка – підрозділи це бачать. І коли російський генерал, думаючи, що він перебуває у глибокому тилу, за умовні 60 кілометрів від лінії фронту, їде з колоною техніки, і його зустрічають ЗСУ та беруть цю колону в полон – російський генерал шокований”, - зазначив міністр.

За його словами, проєкт “ОЧІ” став проривом, і сьогодні поруч із ним працюють оператори FPV-дронів.

“Ви нищите ворога, ви уражаєте цілі, про які колись казали “неможливо”. Ви доводите, що немає цього “неможливо”. Від вашої роботи у захваті всі наші партнери. Я неодноразово від своїх візаві - міністрів оборони різних країн, чув слова захоплення про вашу роботу. Про вашу майстерність”, - наголосив очільник МОУ.

Також він зауважив, що сотні знищених танків, автомобільної техніки, радіоелектронного спорядження та ключових ворожих позицій на лінії зіткнення без перебільшення є заслугою операторів дронів.

“Я вдячний вам за вашу службу, за звитягу. Я знаю точно, ми переможемо у цій війні проти зла. І ваш внесок у цю перемогу неоціненний”, - підкреслив Резніков.

Читайте також: Мінцифри планує створити Армії РЕБ та роботів

Крім того, міністр побажав операторам успіхів, влучних цілей і побільше якісних дронів, а також додав, що “про останнє ми подбаємо”.

“Все буде Україна”, - наголосив Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, 14 серпня фонд компетентної допомоги армії “Повернись живим”, фандрейзингова платформа UNITED24 і monobank започаткували проєкт “Операція “Єдність”, щоб закупити 10 тисяч дронів-камікадзе для Сил оборони України. Українці за три дні закрили збір, задонативши 235 млн грн на 10 тисяч FPV-дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-