Сікорський розповів, чому особисто возить допомогу для ЗСУ

Сікорський розповів, чому особисто возить допомогу для ЗСУ

Ексклюзив
Укрінформ
Ексглава МЗС Польщі, депутат Європарламенту Радослав Сікорський особисто возить підрозділам ЗСУ допомогу, оскільки українці дуже цінують безпосередню підтримку і це піднімає моральний дух українських військових.

Про це відомий європейський політик розповів в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу.

“По-перше, я старий воєнний кореспондент (в 1986-1989 рр. Cікорський був воєнним кореспондентом британських видань в Афганістані та Анголі – ред.), а по-друге, я знаю, що люди дуже цінують безпосередню підтримку. Це піднімає їх моральний дух”, - зазначив Сікорський.

Він додав, що таким чином йому легше буде прозвітувати перед людьми, які дають кошти на допомогу українській армії. Політик також сподівається, що завдяки цьому можна буде зібрати ще більше коштів для українських військових.

Читайте також: Євродепутат Cікорський везе для українських військових автомобілі та дрони

Сікорський повідомив, що днями він у групі волонтерів завіз українським підрозділам на схід України сім пікапів і понад 20 дронів. Автомобілі доставлено українським військовим неподалік лінії фронту і передано конкретним підрозділам, зокрема 26-й окремій артилерійській бригаді.

Ексглава МЗС Польщі вже втретє приїхав з допомогою для українських військових.

Як повідомляв Укрінформ, Сікорський вважає, що за рівнем військової підтримки Україна вже зараз сприймається як член НАТО. Формальний вступ до Альянсу може відбутися після завершення війни, що може статися після “несподіваних подій”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-