Німеччина готова посилювати допомогу Україні – новий посол

Німеччина готова посилювати допомогу Україні – новий посол

Укрінформ
Посол ФРН в Україні Мартін Єґер запевнив, що німецький уряд готовий і надалі посилювати військову, економічну та гуманітарну допомогу Україні.

Про це дипломат заявив на зустрічі із заступником міністра закордонних справ України Миколою Точицьким, передає Укрінформ з посилання на пресслужбу МЗС.

Зазначається, що Точицький поінформував співрозмовника про актуальну ситуацію в Україні в умовах протидії російській агресії та відзначив важливість отриманої масштабної допомоги з боку Німеччини.

«Зі свого боку Мартін Єґер запевнив у незмінній підтримці Німеччиною суверенітету та територіальної цілісності України, а також наголосив на готовності німецького уряду й надалі посилювати військову, економічну та гуманітарну допомогу Україні», - поінформували у зовнішньополітичному відомстві. 

Окрему увагу під час зустрічі сторони приділили реалізації Формули миру Президента Зеленського та питанню продовольчої безпеки.

Читайте також: Ремонт танків Leopard для ЗСУ: Берлін підтвердив, що вдалося домовитися з Варшавою

Як повідомлялося, заступник міністра закордонних справ Євген Перебийніс 20 липня прийняв копії вірчих грамот у новопризначеного посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартіна Єґера.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-