«Засвітився» на Мальдівах: депутат Арістов складає мандат

«Засвітився» на Мальдівах: депутат Арістов складає мандат

Документ
Укрінформ
Народний депутат із парламентської фракції "Слуга народу", заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрій Арістов написав заяву про складання депутатських повноважень.

Про це Голова ВР Руслан Стефанчук повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"До Верховної Ради України надійшла заява від народного депутата України Арістова Ю.Ю. про складання повноважень народного депутата України", – зазначив Стефанчук.

Він підкреслив, що заява буде розглянута на найближчому пленарному засіданні.

Читайте також: НАБУ оголосило у розшук депутата Київради Трубіцина

Агенція журналістських розслідувань “Слідство.Інфо” поінформувала, що народного депутата із парламентської фракції “Слуга народу”, заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрія Арістова в середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що розташовується на приватному острові Ітхаафуші (Мальдіви).

Керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія ініціював питання негайного призупинення членства у фракції Арістова.

Юрій Арістов у 2019 році був обраний до Верховної Ради від партії “Слуга народу” за списком під номером 42 як безпартійний. Раніше Арістов був головою Комітету ВР з питань бюджету, нині перебуває на посаді заступника керівника Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-