Депутата від «Слуги народу» помітили на Мальдівах, у фракції відреагували

Депутата від «Слуги народу» помітили на Мальдівах, у фракції відреагували

Укрінформ
Керівник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія ініціює питання негайного призупинення членства у фракції народного депутата від «СН», заступника голови Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрія Арістова, якого помітили на Мальдівах.

Про це Арахамія повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

“По ситуації з Арістовим. Ініціюю питання негайного призупинення членства у фракції. Запрошую всі документи по відрядженнях та перевіряємо всю інформацію. У разі підтвердження буду вимагати негайного виключення з комітету та складання депутатського мандату”, — заявив керівник фракції “Слуга народу”.

Як повідомлялося, агенція журналістських розслідувань “Слідство.Інфо” поінформувала, що народного депутата із парламентської фракції “Слуга народу”, заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрія Арістова в середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що розташовується на приватному острові Ітхаафуші (Мальдіви).

Відповідну інформацію журналісти агенції дізналися з власних джерел. “Аби перевірити отриману інформацію, журналісти “Слідства.Інфо” зателефонували за номером мальдівського готелю, що вказаний на його сайті. Працівники курорту підтвердили, що Юрій Арістов справді був їхнім гостем, але уже виселився”, - йдеться в повідомленні.

Журналісти намагалися звернутися особисто до Арістова, однак він не відповів на дзвінок. Прессекретарка народного депутата Оксана Омельченко також не змогла відповісти на запитання журналістів, де зараз перебуває її керівник. Вона попросила надіслати журналістський запит. “Попри обіцянку відповісти на запит за кілька годин, і помічниця, і сам депутат проігнорували подальші спроби журналістів “Слідства.Інфо” отримати відповіді на надіслані питання. Зокрема, на яких засадах 48-річний депутат перетнув український кордон та чи робочою була його поїздка на Мальдіви”, - додається в повідомленні.

Окрім того, журналісти “Слідства.Інфо” зв’язалися з дружиною депутата Мариною Арістовою. За інформацією агенції, жінка сказала, що Арістов був у Вільнюсі, а також додала, що “у неї своє особисте життя, а у чоловіка — своє”.

Читайте також: Арахамія про держзакупівлі на місцях: Юридично - без порушень, але є етичні речі

Юрій Арістов у 2019 році був обраний до Верховної Ради від партії “Слуга народу” за списком під номером 42 як безпартійний. Раніше Арістов був головою Комітету ВР з питань бюджету, нині перебуває на посаді заступника керівника Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Waldorf Astoria Maldives — це 5-зірковий курорт, розташований на найбільшому острові Мальдів. Курорт має 119 вілл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-