У МЗС Нідерландів закликали уважно стежити за подіями в Росії

У МЗС Нідерландів закликали уважно стежити за подіями в Росії

Укрінформ
Нідерланди закликали уважно стежити за розвитком подій в Росії в результаті конфлікту між главою ПВК Вагнера Євгеном Пригожиним та міноборони РФ.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Твіттер міністра закордонних справ Нідерландів Вопке Гукстри.

“Уважно стежте за внутрішніми подіями в Росії. Я також перебуваю у тісному контакті з посольством, яке робить все можливе, щоб отримати чітке уявлення про ситуацію. Ми інформуємо нідерландців, які перебувають у країні, через службу порад та інформації для мандрівників”, - написав він.

Читайте також: Найближчі 48 годин визначать новий статус Росії – Подоляк

Своєю чергою, міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен зазначила, що Нідерланди уважно стежать за розвитком подій “разом із союзниками”. Вона вважає, що ще зарано робити висновки. Розбіжності між найманцями ПВК “Вагнера” та російським військовим керівництвом, звичайно, погані новини для Путіна з огляду на те, що війна все одно йде не так, як йому б хотілося.

Як повідомлялося, ватажок ПВК “Вагнер” Євген Пригожин 23 червня оголосив демарш проти російського військового керівництва, зокрема і проти міністра оборони РФ Сергія Шойгу.

За його словами, Шойгу прилітав у Ростов, де особисто провів операцію по знищенню “вагнерівців”, тому 25 тисяч найманців Пригожина нібито йдуть “відновлювати справедливість”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-