Будуть кадрові рішення: Зеленський про розгляд на РНБО ситуації з укриттями

Будуть кадрові рішення: Зеленський про розгляд на РНБО ситуації з укриттями

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що висновки за результатами перевірки сховищ майже по всій країні невтішні, будуть відповідні кадрові рішення.

Про це він заявив у відеозверненні за результатами засідання Ради нацбезпеки і оборони, передає Укрінформ.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

«Сьогодні розглянули ситуацію з укриттями в областях, районах та містах, які ворог тероризує найбільш інтенсивно. Висновки невтішні майже по всій країні. Це і Київ, і Запоріжжя, і Харків, і Дніпро, і Конотоп, і Біла Церква, і багато інших міст. Особливо цинічна та ганебна ситуація в тих містах, які мають значний фінансовий ресурс, але, на жаль, інші пріоритети. Кадрові рішення будуть», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Арештованому у справі про закрите укриття чиновнику КМДА оголосили ще одну підозру

Він підкреслив, що доступні та надійні укриття по всій країні мають бути - і будуть - пріоритетом для керівників усіх рівнів.

За словами Зеленського, Генпрокурор Андрій Костін поінформував РНБО про роботу органів прокуратури щодо повернення приміщень укриттів, які були незаконно виведені з власності громад. За його даними, на сьогодні вже більше 400 таких позовів подано по країні.

Як повідомлялося, 23 червня відбулося засідання Ради національної безпеки й оборони щодо стану бомбосховищ, судової реформи та євроінтеграційних питань.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-