Резніков: Ми вже бачимо чергу охочих примирити нас із РФ

Резніков: Ми вже бачимо чергу охочих примирити нас із РФ

Укрінформ
Серед країн, які не зовсім демократичні, йде змагання за посередництво у переговорному процесі між Україною та РФ.

Про це сказав міністр оборони Олексій Резніков на форумі «Великий день з NV. Діалоги про відновлення України», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вже бачимо чергу бажаючих нас примирити з РФ. Вони вишиковуються в чергу, лідери різних країн. Переважно це країни, які не зовсім, не до кінця демократичні», - заявив міністр.

За словами Резнікова, зокрема, Китай хоче показати свою особливість. «І тому зараз йде змагання, хто може бути тим посередником. Але є один нюанс - вони всі поки що хочуть бути посередником на боці Росії. І тому нам таке посередництво точно не підходить. Тому що у них немає справжнього незалежного медіаторства, і тому почекаємо. Будемо перемагати», - підсумував міністр.

Читайте також: Огризко про численні «мирні ініціативи»: Кремль витягає з рукава останню політичну карту

Як повідомлялось, Резніков на безпековому форумі Діалог Шангрі-Ла у Сінгапурі відхилив “мирний план”, запропонований його колегою з Індонезії Прабово Субіанто. За словами міністра, “це схоже на російський план, а не на індонезійський”. Резніков висунув ідею про те, що Китай, можливо, може переконати Росію припинити війну як “старший брат” Москви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-