Залужний і Міллі обговорили постачання Україні далекобійних снарядів

Залужний і Міллі обговорили постачання Україні далекобійних снарядів

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив із головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі постачання необхідного ЗСУ озброєння, зокрема далекобійних снарядів.

Про це Залужний повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі... Приділили увагу питанню постачання озброєння, військової техніки і боєприпасів. Серед пріоритетних потреб - далекобійні снаряди», - зазначив Головнокомандувач ЗСУ.

Він зауважив, що розповів Міллі про обстановку на фронті, подальші плани Збройних сил щодо визволення української території, а також про можливі дії ворога.

Читайте також: У ОП прокоментували оголошення Росією у «розшук» Залужного і Сирського

Окрім того, Залужний поінформував голову Об'єднаного комітету начальників штабів США про російські масовані атаки крилатими і балістичними ракетами, ударними безпілотниками та керованими авіабомбами.

У цьмоу зв'язку Залужний підкреслив, що важливо працювати над посиленням протиповітряної оборони України за рахунок додаткових систем і винищувачів F-16.

Читайте також: Міллі впевнений, що Росія не виграє цю війну

«Домовилися підтримувати діалог і надалі. Дякую генералу Міллі за послідовну і непохитну підтримку України», - підсумував Головнокомандувач ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, Сполучені Штати вважають пріоритетним завданням забезпечити Україну літаками F-16. Це має почати реалізуватися у взаємодії із союзниками та партнерами вже у найближчі місяці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-