Зеленський подякував Республіці Корея за гуманітарну та нелетальну допомогу Україні

Зеленський подякував Республіці Корея за гуманітарну та нелетальну допомогу Україні

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував Республіці Корея за гуманітарну та нелетальну допомогу Україні, зокрема за машини для розмінування територій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Президента.

У межах робочого візиту до Японії для участі в саміті "Групи семи" Зеленський провів зустріч із Президентом Республіки Корея Юн Сок Йолем.

Відео: ОП

Глава Української держави поінформував співрозмовника про ситуацію на фронті та перебіг відбиття повномасштабної агресії Російської Федерації.

Президент висловив подяку Республіці Корея за гуманітарну й нелетальну допомогу, зокрема за надання машин для розмінування та захисного спорядження.

Зеленський висловив сподівання на продовження співпраці.

Сторони також обговорили візит української делегації до Республіки Корея, який відбувся нещодавно.

Читайте також: На саміті G7 Зеленський зустрівся з Трюдо - про що говорили

Глава Української держави відзначив високий рівень організації візиту й подякував за увагу до проектів, які презентувала перша леді України Олена Зеленська.

Сторони підтвердили домовленості, досягнуті під час перебування української делегації в Республіці Корея, й домовилися про обмін візитами делегацій.

Як повідомляв Укрінформ, в Японії триває 48-й саміт "Групи семи". Його учасники розглядають шляхи забезпечення стійкості глобальної економіки, в тому числі за наслідками пандемії коронавірусу та російської агресії проти України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-