Зеленський: Ніхто не сяде за стіл переговорів із Росією, доки її війська на українській землі

Зеленський: Ніхто не сяде за стіл переговорів із Росією, доки її війська на українській землі

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що поки російські загарбники залишаються на українській землі, ніхто не сяде за стіл переговорів із Росією.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Наш світ великий, але всі ми в ньому – разом. І це наша спільна справа – мир. Україна запропонувала формулу миру світові. Поки російські загарбники залишаються на нашій землі, ніхто не сяде за стіл переговорів із Росією. Колонізатор має піти геть. Але світ має силу, достатню для того, щоб крок за кроком змусити Росію відновити мир”, - заявив глава держави.

За його словами, Україна розробила формулу миру так, щоб кожен її пункт був підтриманий резолюціями ООН, щоб кожен у світі міг обрати собі пункт, який здатен допомогти реалізувати.

“Від Японії до арабських країн, від Європи до Латинської Америки – ми знаходимо підтримку для формули миру. І ми продовжуємо цю роботу”, - наголосив Президент.

Він оприлюднив відео з саміту Групи семи.

Читайте також: На саміті G7 Зеленський зустрівся з Трюдо - про що говорили

Як повідомлялося, у Японії проходить 48-ий саміт Групи семи. Його учасники розглядають шляхи забезпечення стійкості глобальної економіки, в тому числі за наслідками пандемії коронавірусу та російської агресії проти України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-