Зеленський скоординував з Шольцом позиції напередодні засідання саміту G7

Зеленський скоординував з Шольцом позиції напередодні засідання саміту G7

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у межах робочого візиту до Японії скоординував позиції напередодні засідання саміту “Групи семи” з Федеральним канцлером Республіки Німеччини Олафом Шольцом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

“Зеленський у межах робочого візиту до Японії для участі в саміті країн “Групи семи” провів зустріч із Федеральним канцлером Федеративної Республіки Німеччина”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський обговорив з Мелоні підготовку українських пілотів

Лідери обговорили перші результати візиту глави української держави до Німеччини, який відбувся 13 травня. Зеленський подякував за потужну оборонну допомогу, яку Україна отримує від ФРН.

Президент відзначив важливість реалізації пунктів української формули миру.

“Глава держави та Федеральний канцлер Німеччини скоординували позиції напередодні засідання саміту “Групи семи”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський у Японії провів зустріч із Макроном

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський особисто буде присутній на зустрічі з лідерами країн “Групи семи” в Хіросімі у неділю, 21 травня, що відбудеться в рамках саміту G7.

Це перша поїздка Зеленського до Японії, країни-господарки саміту G7, від початку війни Росії проти України в лютому минулого року.

В уряді Японії повідомили, що український Президент також планує провести двосторонні переговори з Прем’єр-міністром Японії Фуміо Кішіда.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-