Зміцнення відносин України та Британії: Шмигаль у Лондоні проведе низку важливих зустрічей

Зміцнення відносин України та Британії: Шмигаль у Лондоні проведе низку важливих зустрічей

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, який разом з дружиною Президента України Оленою Зеленською перебуває у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії, планує провести у Лондоні низку важливих зустрічей.

Про це глава уряду написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Починаємо працювати в Лондоні. Запланована низка зустрічей задля зміцнення відносин з одним із ключових наших союзників. Із першою леді України Оленою Зеленською візьмемо участь в офіційних заходах з нагоди коронації Його Величності Чарльза ІІІ», - написав Шмигаль.

Він підкреслив, що розраховує на посилення всебічної підтримки України та на збільшення санкційного тиску на росію.

Читайте також: Британія відіграє свою роль у питанні гарантій безпеки для України - Сіммонс

Як повідомлялося, розпочався візит першої леді України Олени Зеленської до Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії. Вона вже відвідала Даунінг-стріт, 10 на запрошення дружини Прем’єр-міністра Великої Британії Акшати Мурті та взяла учать у низці важливих заходів.

Напередодні міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що на коронації Чарльза ІІІ буде представлена високоповажна українська делегація. Урочиста церемонія запланована на суботу, 6 травня, у Вестмінстерському абатстві в Лондоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-