Данілов: Незалежна і вільна Україна - це історичний вирок для росії

Данілов: Незалежна і вільна Україна - це історичний вирок для росії

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що ненависть до всього українського лежить в основі людожерської ідеології “руського миру”.

Таку думку він висловив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Чому українці вважають, що росія має зникнути в її сучасному вигляді та в сучасних кордонах. Тому що там, де доля України перетинається з росією, - це завжди історія мільйонів жертв, убивств і страждань. Все, чого торкається росія, перетворюється на смерть, гниль і бруд”, - переконаний Данілов.

Продовжуючи тему, він додав, що “протягом століть російське утворення реалізовувало продуману і цілеспрямовану політику нищення України - мови, культури, історії”.

“Ненависть до всього українського лежить в основі людожерської ідеології «руського миру», «остаточне вирішення» українського питання - це не що інше, як національна ідея росії. Незалежна і вільна Україна - це історичний вирок для росії як країни, держави, імперії, яка не змогла повноцінно стати ні першим, ні другим, ні третім”, - зазначив Данілов.

Читайте також: Україна діятиме за своїм секретним планом, якщо постачання зброї будуть потужними – Данілов

За його словами, росія - це “територія всеосяжного рабства і насильства як норми, домінування покірного людського стада без почуття гідності та самоповаги; утворення, яке всім своїм існуванням довело, що може жити тільки знаходячись по коліна у своїй або чужій крові; те, що не реформується і не лікується; рабство як норма, свобода як відхилення; «еліта» в ролі дворових холопів у Господаря, без позиції, принципів і гордості; керманичі з психічними розладами - комплексами неповноцінності, манії величі та переслідування; поневолені країни і народи Кавказу, Сибіру, Уралу, Півдня, Далекого Сходу; знищені мови і культури колонізованих народів. Стерта з пам’яті історія про спротив колонізації та зросійщенню; колективна відповідальність і вина за злочини путінізму проти України”.

“Так виглядає справжнє обличчя російського нацизму!”, - вважає секретар РНБО.

Як повідомлялося, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов закликав світ припинити постійно саджати Україну за стіл переговорів, натомість - дати достатньо зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-