Резніков зустрівся зі Столтенбергом: Україна досягла безпрецедентної сумісності з НАТО

Резніков зустрівся зі Столтенбергом: Україна досягла безпрецедентної сумісності з НАТО

Укрінформ
Олексій Резніков зустрівся на полях засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн” із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом та висловив сподівання на пришвидшення політичних рішень щодо інтеграції України в НАТО.

Як передає Укрінформ, про це міністр оборони написав у Твіттері.

«Чудова дискусія з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Я висловив йому вдячність за координацію допомоги Україні з боку Альянсу. Напередодні Вільнюського саміту обговорили низку конкретних проєктів. Я радий, що отримав зелене світло для нашої тісної співпраці з NSPA, закупівельною агенцією НАТО. Це включатиме Національний огляд закупівель і найкращі у своєму роді поради для Міністерства оборони України», - повідомив він.

За словами Резнікова, Україні потрібні відмінні оборонні закупівлі як для того, щоб виграти війну, так і для того, щоб бути ефективними в майбутньому.

Читайте також: Столтенберг анонсував дві ключові теми для України на липневому саміті НАТО

«Україна досягла безпрецедентного рівня оперативної сумісності з НАТО. Ми де-факто вже є частиною безпекового простору Альянсу. Я висловив сподівання, що це прискорить ухвалення політичних рішень щодо інтеграції нашої країни в НАТО», - зауважив він.

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня на базі американських ВПС "Рамштайн" у Німеччині проходить 11-е засідання Контактної групи з питань оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-