У Сеулі українці провели акцію протесту під посольством рф

У Сеулі українці провели акцію протесту під посольством рф

Фото, відео
Укрінформ
Українці Південної Кореї провели акцію біля російського посольства в Сеулі, протестуючи проти збройної агресії росії щодо України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Корея.

За повідомленням, учасники вшанували пам‘ять невинних жертв жахливих злочинів, скоєних російськими військовими в Україні, зокрема під час Бучанської різні, та наголосили на важливості притягнення винних до відповідальності.

Також українці вчергове закликали бойкотувати російських і білоруських спортсменів на міжнародних змаганнях, адже жодна чесна гра неможлива, поки росіяни вбивають, катують, викрадають українських спортсменів та знищують спортивні об'єкти.

Крім того, вони подякували Кореї за надану підтримку.

Нагадаємо, раніше в березні в Сеулі відбувся мітинг, учасники якого привернули увагу до воєнних злочинів росії в Україні, розповіли про численні вбивства та тортури українських цивільних і військових, прицільне знищення інфраструктури та культурних об’єктів, мародерство підприємств, пограбуванням музейних колекцій, примусову депортацію до росії та паспортизацію українців, зокрема дітей, знищення українських книг.

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-