В ОП обурені, що деякі глобальні компанії продовжують роботу в росії і фінансують війну

В ОП обурені, що деякі глобальні компанії продовжують роботу в росії і фінансують війну

Укрінформ
Деякі глобальні компанії, відверто принижуючи мораль і міжнародне право, продовжують працювати в росії, платити там податки і спостерігати, як ними оплачуються масові вбивства українців.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Надто зухвало поводяться окремі глобальні компанії. Яскравий приклад – «Ашан». Відверто принижуючи мораль і міжнародне право. Демонстративно вказуючи, що мають право працювати в рф, платити там податки і з насолодою дивитися, як ними оплачуються масові вбивства українців», - зазначив Подоляк.

Читайте також: Leroy Merlin йде з росії, однак магазини й далі працюватимуть

Як повідомлялося, Національне агентство з питань запобігання корупції внесло французьку корпорацію “Ашан” у перелік міжнародних спонсорів війни. Підставою стало те, що під час повномасштабного вторгнення росії в Україну компанія відмовилася від бойкоту держави-терориста, а також не закрила свій бізнес в російській федерації.

Водночас в Auchan Retail заперечили поширену в ЗМІ інформацію про відкриття в росії нових магазинів мережі. В компанії стверджують, що не відкривають нових торговельних площ в росії не мають і не мали планів щодо подвоєння кількості магазинів у цій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-