Резніков зустрівся з міністром оборони Естонії

Резніков зустрівся з міністром оборони Естонії

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков провів у Києві зустріч зі своїм естонським колегою Ханно Певкуром та відзначив надану Естонією допомогу, загальна сума якої вже перевищила 1% валового внутрішнього продукту.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство оборони України повідомляє в Телеграмі.

«Був радий сьогодні знов вітати в Києві свого друга і колегу міністра оборони Естонії Ханно Певкура. Це вже не перший візит нашого великого друга до Києва. І я знов і знов хочу відзначити сміливість пана міністра», — зазначив глава Міноборони.

За його словами, переоцінити допомогу від Естонії важко: загальна сума її вже перевищила 1% ВВП. «Постійна підтримка в рамках «Рамштайну», гаубиці 155 мм, ініціатива «1 мільйон снарядів 155 мм для України», польові шпиталі і лікування наших воїнів — це лише невеликий перелік того, що для нас робить дружня Естонія», — зауважив Резніков.

Міністр висловив захват народом Естонії та його підтримкою України. «Естонський народ та уряд Естонії вірять у перемогу України і святкуватимуть її разом з нами як справжні друзі і партнери», — додав він.

Читайте також: В Естонії переклали українською мовою п'ять важливих законів для біженців

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу на зустрічі з колегами з країн ЄС у Брюсселі запропонував змінити модель підтримки України, збільшивши її у п'ять разів з 0,2 до 1% від ВВП.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-