Кулеба анонсував понад 10 зустрічей на Мюнхенській безпековій конференції

Кулеба анонсував понад 10 зустрічей на Мюнхенській безпековій конференції

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба проведе більш як 10 переговорів на полях Мюнхенської безпекової конференції, зокрема з держсекретарем США Ентоні Блінкеном та керівником Офісу закордонних справ ЦК Компартії Китаю Ван Ї.

Про це він повідомив у соцмережах, повідомляє Укрінформ. 

«Час у Мюнхені використаю по максимуму. Крім участі в заходах Мюнхенської конференції, в мене заплановані більше десяти переговорів. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, держсекретар США Ентоні Блінкен, глава МЗС Бразилії, керівник Офісу закордонних справ ЦК КП Китаю Ван Ї та багато інших», - зазначив міністр.

Кулеба додав, що пріоритетними питаннями будуть пришвидшення постачань вже обіцяної Україні зброї та снарядів і ухвалення в перспективі політичних рішень про надання бойових літаків Україні, членство України в НАТО, реалізація Формули миру Президента Зеленського та майбутнє росії. «Точніше, майбутнє Європи та світу без агресивної росії», - підкреслив глава МЗС.

Читайте також: В основі переговорів із рф може бути лише відновлення територіальної цілісності України - Кулеба

Як повідомлялося, Мюнхенська безпекова конференція пройде 17-19 лютого. Загрози світовій безпеці, особливо у світлі агресії росії проти України, будуть головною темою конференції цього року.

Фото: МЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-