Британія забезпечить можливість українців захистити свою країну – Сунак

Британія забезпечить можливість українців захистити свою країну – Сунак

Укрінформ
Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак заявив, що його країна разом із союзниками й партнерами зробить усе, щоби забезпечити Україну потенціалом для перемоги.

Про це він написав на офіційній твітер-сторінці в понеділок, після оголошення про виділення масштабного пакету оборонної підтримки, передає Укрінформ.

«Ми прискорюємо нашу підтримку України за допомогою найбільш визначального на сьогодні пакету бойової потужності з боку Великої Британії», - підкреслив глава британського уряду.

Читайте також: Британія оголосила найбільший пакет військової допомоги для України

Він зауважив, що його країна працює інтенсивно разом із союзниками й партнерами.

«Ми забезпечимо, щоби українці могли захистити себе, використати свою перевагу, виграти цю війну й забезпечити тривалий мир», – заявив Сунак.

Читайте також: Британія передасть Україні три десятки самохідних гаубиць AS-90

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок міністр оборони Великої Британії Бен Воллес оголосив під час виступу в Палаті громад про виділення «найбільшого пакета військової допомоги» для прискорення успіху України.

Читайте також: Зеленський подякував Британії за новий пакет військової допомоги - саме те, чого потребує Україна

За словами Воллеса, це включає передачу Україні роти танків типу Challanger 2, САУ AS90, 100 одиниць бронетехніки, пакет для розмінування, десятки БПЛА, 100 тисяч артилерійських снарядів, сотні «вдосконалених ракет» у тому числі Starstreak.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-