Відновлення енергетики й фінансова підтримка: Шмигаль зустрівся із заступницею держсекретаря США

Відновлення енергетики й фінансова підтримка: Шмигаль зустрівся із заступницею держсекретаря США

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив із делегацією високопосадовців США ключові виклики, пов'язані з агресією росії.

Про це глава уряду написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Теракт у Дніпрі вкотре довів, що росія цілеспрямовано вбиває мирних українців. Сьогодні з делегацією високопосадовців США на чолі із заступницею Державного секретаря Венді Шерман обговорили ключові виклики, пов'язані з агресією росії. В центрі нашої уваги: підтримка людей, які постраждали внаслідок війни, відновлення енергетики після обстрілів, фінансова підтримка», - зазначив Шмигаль.

За його словами, влада розраховує також на допомогу США у відновленні України. Адже ці кошти передусім будуть спрямовані на відбудову житла.

Читайте також: Україна цього тижня отримає перші €3 мільярди макрофінансової допомоги від ЄС

«Вдячні американським партнерам за вагому й відчутну підтримку в боротьбі з ворогом», - підкреслив глава українського уряду.

Раніше із делегацією Сполучених Штатів Америки на чолі із заступницею державного секретаря США Венді Шерман поспілкувався керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. Він поінформував американських партнерів, зокрема, про основні події, які відбуваються в Україні та навколо її кордонів через агресію російської федерації. Єрмак подякував Сполученим Штатам за підтримку нашої держави у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-