Данілов: Нам зараз пропонують «корейський варіант» перемир'я

Данілов: Нам зараз пропонують «корейський варіант» перемир'я

Укрінформ
російська федерація може запропонувати "корейський варіант" для перемир'я, що передбачатиме поділ України.

Таку думку висловив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі національного марафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Нам зараз пропонують корейський варіант. Так звана умовна "38 паралель". Ось тут такі українці, а тут не такі українці. Росіяни зараз будуть вигадувати все що завгодно. Точно знаю, що один з варіантів, які вони можуть нам пропонувати – це "38 паралель", - сказав Данілов.

За словами секретаря РНБО, заступник керівника адміністрації президента росії дмитро козак зустрічається з політиками минулих часів у Європі й через них передає меседжі, що росіяни готові на поступки, щоб зафіксувати статус-кво, який є на сьогодні, й примусити Україну до перемир’я.

Водночас Данілов підкреслив, що під час нещодавньої зустрічі представники Кореї зазначали, що усталення поділу Корейського півострова на дві частини по 38-й паралелі став помилкою: поступки у 1950-х рр. по завершенню війни між Північною та Південною Кореєю наразі виливаються у проблеми.

Читайте також: Данілов цьогоріч прогнозує початок «наступальної війни» для України

Як повідомляв Укрінформ, Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов назвав заклик росії припинити вогонь та встановити перемир'я на Різдво брехнею та лицемірством.

Читайте також: Данілов: Є ознаки того, що росія готується до ескалації в лютому

За даними Генштабу ЗСУ, попри оголошений російськими окупантами так званий “режим припинення вогню”, протягом минулої доби противник завдав 9 ракетних, три авіаційних удари та здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Зокрема, по цивільній інфраструктурі, є поранені та загиблі серед мирного населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-