Перемога України екзистенційно залежить від підтримки та єдності союзників – міноборони Естонії

Перемога України екзистенційно залежить від підтримки та єдності союзників – міноборони Естонії

Ексклюзив
Укрінформ
Міністерство оборони Естонії вважає, що шлях України до перемоги екзистенційно залежить від союзницької підтримки, єдності та сили. Оборонне відомство запевнило у подальшій підтримці України.

Про це повідомив Департамент стратегічних комунікацій Міноборони балтійської країни у відповідь на запит кореспондента Укрінформу.

«Міністерство оборони Естонії вважає, що Президент Зеленський у своїй заяві (у відеозверненні від 3 січня - ред.) дуже точно висвітлив виклики, які стоять перед нами. Шлях України до перемоги екзистенційно залежить від нашої підтримки, єдності та сили. Ми й надалі підтримуватимемо Україну», - йдеться у заяві.

Так Міноборони Естонії відповіло на прохання прокоментувати відеозвернення Президента України Володимира Зеленського, з яким він виступив 3 січня.

Читайте також: Латвія та її союзники підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде необхідно - спікер Сейму

У ньому глава Української держави зазначив, що керівництво росії кине всі сили, аби спробувати змінити ситуацію у війні проти України. Тож, за словами Зеленського, зараз «той момент, коли разом із партнерами маємо посилити нашу оборону».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-