Латвія та її союзники підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде необхідно - спікер Сейму

Латвія та її союзники підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде необхідно - спікер Сейму

Ексклюзив
Укрінформ
Спікер Сейму Латвії Едвардс Смілтенс заявив, що Україна у протидії російській агресії може цілковито розраховувати на всебічну підтримку Латвії та її союзників стільки, скільки буде необхідно.

Про це повідомила пресслужба латвійського парламенту у відповідь на запит кореспондента Укрінформу.

«Латвія послідовно підтримує Україну в боротьбі з російською агресією. Ми об’єднані солідарністю, заснованою на нашому спільному минулому та досвіді, а також на спільному баченні майбутнього в безпечній і демократичній Європі», - підкреслив Смілтенс.

Він додав: «Україна може повністю розраховувати на політичну, військову, фінансову та гуманітарну підтримку Латвії та її союзників стільки, скільки це буде необхідно».

Так очільник латвійського парламенту відповів на прохання прокоментувати відеозвернення Президента України Володимир Зеленський, з яким він виступив 3 січня.

Читайте також: Латвія та Швейцарія передали українським ексгумаційним командам захисне обладнання

Як повідомлялося, Президент у відеозверненні 3 січня зазначив, що керівництво росії кине всі сили, аби спробувати змінити ситуацію у війні проти України. Тож, за його словами, зараз «той момент, коли разом із партнерами маємо посилити нашу оборону».

Фото: DELFI

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-