Сунак ініціював аудит ефективності британської допомоги Україні – ВВС

Сунак ініціював аудит ефективності британської допомоги Україні – ВВС

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак розпорядився провести аудит того, як поставки британської оборонної допомоги впливають на хід бойових дій в Україні.

Про це повідомила в п’ятницю інформаційна служба Бі-Бі-Сі, передає Укрінформ.

«Аудит, відомий як оцінка на основі даних, призначений для того, щоби оцінити перебіг війни та значення військового внеску Великої Британії для України», - наводить видання слова джерела на Даунінг-стріт.

Читайте також: Британія готова переглянути відмову від надання Україні зброї більшої дальності – Воллес

При цьому посадовець уточнив: «Йдеться про те, який внесок ми зробили, і що ми отримали». Це щось на кшталт того, як проаналізувати дані на інформаційній панелі Goldman Sachs, зауважується в публікації.

Високопоставлені урядовці побоюються, що прем'єр-міністр може бути занадто обережним – у той час, як війна вступає в ключову фазу, і нові поставки зброї для України матимуть вирішальне значення.

Читайте також: Сунак пообіцяв передати Україні нову допомогу для захисту неба

Хоча в оточенні Сунака стверджують, що ці побоювання не мають підстав, і його уряд непохитно підтримує Україну, зазначається в публікації.

Як повідомлялося, Велика Британія залишається одним із найбільших постачальників військової допомоги Україні після повномасштабного вторгнення рф. Крім того, Британія надає можливості для підготовки українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-