Британія готова переглянути відмову від надання Україні зброї більшої дальності – Воллес

Британія готова переглянути відмову від надання Україні зброї більшої дальності – Воллес

Укрінформ
Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що він "відкритий" до перегляду відмови від постачання Україні озброєнь більшої дальності дії, якщо росія продовжить завдавати ударів по цивільній інфраструктурі.

Про це він заявив, відповідаючи у парламенті на запитання експрем’єр-міністра Британії Бориса Джонсона про можливе постачання Києву ракетних систем більшої дальності для знищення або пошкодження місць запуску російських безпілотників, передає Укрінформ з посиланням на The Guardian.

Читайте також: Прем'єрка Естонії: Потрібно й далі постачати зброю в Україну

"Я постійно переглядаю системи озброєнь, які ми могли б надати. Ми також маємо на озброєнні потенційні системи озброєнь, які є більш дальнобійними, і якщо росіяни продовжуватимуть обстрілювати цивільні райони і намагатимуться порушити Женевські конвенції, то я буду відкритим для того, щоб побачити, що ми будемо робити далі", - сказав Воллес.

Як повідомлялося, у п'ятницю Володимир Зеленський провів розмову з прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком, під час якої, серед іншого, було синхронізовано позиції перед онлайн-самітом G7.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-